Blogg

 

Oj oj vad tiden går när man har roligt laughing

Nu är det redan mitten på augusti , och hösten gör sig påmind . Kom på här om dagen att det börjar närma sig sitt slut med min utbildning och tentamen ! Ja förvisso ca 4 månader kvar , Men ändå ! Hisnande känsla smile !

Det har varit och är så roligt att fått och få äran att ha så många underbara och trevliga  elev klienter , som har blivit nöjda ,och gett mig så mycket positiv energi !

 Jag tycker det är fantastikt  att få vara en del av  en persons välmående , om så bara för en stund , eller längre som det verkar kunna vara för en del klienter , Så glad ! 

Nu åker jag ned i slutet på Augusti och får utbildning i den stora Aromamassagen Äntligen ! Jätteintressant !!

Den massagen kommer jobba på både själsliga och fysiska plan , den går djupare och har många fler tekniker som utförs på klienten . Den jobbar mer på djupet och hjälper till att släppa på både medvetna och omedvetna blockeringar .

Så håll utkik efter info om tider mm som kommer  läggas upp för denna massage .

Nu ska jag ut och fylla på handduks förråden mm till veckans möten med härliga klienter smile

Kram på er !

Varma hälsningar Yvonne

 

 

 

 

Torsdag 6/7

Åhh Äntligen !!   Idag kunde jag ta emot min första klient till min nyrustade och iordningställda  mottagning smile Så roligt och spännande , men mycket att tänka på , och komma ihåg .. ..

Men klienten var nöjd , då blir jag ochså nöjd och glad , för det är verkligen mitt högsta syfte !

Nu inväntar jag nästa klient , och hoppas många passar på nu när jag har öppningserbjudande på otroligt lågt pris på en skön helkroppsbehandling .

Nu  ska vi börja med bygget utanför , altan ska upp och röd och vit färg ska målas , dörren ska målas , ja här finns det att ordna med , men allt tar sin tid , klienterna har iallafall en mottagning att komma till så det hindrar inte att vi ej är klara ute ännu , som tur är  .  Man ser möjlighet på möjlighet när man väl börjar nysta i garn nystandet smile Bilder på mottagnings rummet ligger i fotogalleriet . 

Ha det så fint så hörs vi snart igen !Kram Yvonne

 

Onsdag 28/6

Tyvärr får jag inte in bilderna så som jag vill på motagnings rummet o framfarten där smile  Men nu är det bara dagar kvar tills dörrarna slås upp !

Mycket att styra med , men det är det värt !! Jag har införskaffat en del oljor så jag har en liten start till hudvårdnade oljor  , men Rom byggdes inte på 1 dagwink , eftersom oljorna är kostsamma så tar jag det utifrån efterfrågan till en början  . 

Planerar en hel del framöver , har datum för första workshopen den 29/7  kl 18 00 , Glöm intre anmäla  er !!

På återseende snart !

Nu ska vi ut o tapetsera laughing

Soliga hälsningar Yvonne

 

Fredag 2/6

Oj vad tiden går !! Hinner inte med bloggen så mycket som jag vill embarassed Har idag uppdaterat min hemsida lite , lagt till lite mer information om mig , som jag känner kan vara värdefullt för någon som letar ett alternativ behandlings form , att det finns hjälp där man inte blir misstrodd och känna sig ännu mer ledsen än man är över ens situation   .Så som kan ske ibland

.Mottagnings rummet jobbar min man för fullt med !!  Det är redan 2 Juni , så nu är det bråttom !!  Har börjat lista upp de oljor jag ska ha för att sätta ihop lite hudvårdsprodukter till öppnandet av mottagningen .

Jag har idag även haft ett samtal med askersundtorget.se   ,  Där Happywitheco  snart kommer att ha annons Blir spännande att se vad det kan föra med sig . smile Skulle vara kul om fler ville prenumerera på nyhetsbrevet där ni får erbjudanden om kampanjer osv...  Gilla gärna min hemsida  och  gärna min facebooksida med ,där ni gärna får dela den med  : aromaterapi happywitheco   Har inte skrivit så mycket på facebook nu när jag fokuserat på hemsidan  , men min webbadress finns där, så man kan länka sig vidare  där ifrån .  (:

Nu ska jag gå ut till min lilla älskade islandshäst Prins som fyller 19 år idag <3

Vi hörs snart igen !

Kram Yvonne  

 

 

Onsdag 24/5

Hej Igen!

Så kul ! Börjar droppa in lite klienter redan  ! Och många är intresserade och tycker detta är för dom en ny  och  spännande behandlingsform , vilket det är ,  Jättespännande ! För var dag jag använder mina eteriska oljor så slås jag med häpnad över dess snabba och positiva effekt . Igår hade min häst fått sår igen under magen av knott o mygg , han är känslig och jag hann inte riktigt med när knotten dök upp , blandade ordning en blandning och smorde på igår kväll , i morse var i stort sett allt läkt surprised  Ja jag kände flera gånger och tänkte att jag kände på fel ställe , men nej då , det var på rätt ställe , Så himla roligtlaughing Jag undersöker och blandar och testar saker så fort jag stöter på nåt som kräver åtgärd , på så sett lär jag känna mina oljor mer och mer . Sååå kul !    Jag hoppas få dela med mig och hjälpa så många som möjligt genom det jag lär mig , både mina egna blandningar och erfarenheter och  min utbildning i skolan .

Hej så länge !

Kram Yvonne

 

Lördag 20/5

Hej på er i solskenet  (: Tänkte försöka hålla er uppdaterade här på bloggen om  vad som händer i mitt liv mot Aromaterapeut  .

Tiden rusar , och snart kommer jag slå upp portarna till " Happywitheco"  i Bussarbygget . Jag läser och läser , och blandar oljor , som uppskattas ,och som till min glädje hjälper människor (:  Jag läser bas medicin , och  aromaterapi i en mix   !! Det är så spännande , men studietekniken var då inte den bästa i början undecided men den börjar så smått infinna sig  smile För  var dag jag studerar  Aromaterapi , så inser jag hur enormt stort Aromaterpi är !  En sån enorm bredd och så fantastiskt inspererande att jobba med . Jag ser verkligen fram emot att få slå upp portarna till min mottagning , och få ta emot bokningar  och se vad jag kan göra för just Dig  smile . Nu ska jag studera eteriska oljor för brinnande livet laughing innan det blir tidig kväll känner jag , av all information  .

Hörs snart igen !

Soliga Kramar Yvonne

 

 

Välkommen till www.happywitheco.n.nu.

Boka här: Boka tid

 

Vägbeskrivning under:

Kontakta

 

 Recensioner

 http://www.happywitheco.n.nu/recensioner

 

Följ mig gärna på facebook smile

https://www.facebook.com/happywitheco/

 

NYHETER

Nu äntligen  har jag Aromaterapimassage att erbjuda smile Vid intresse får ni för tillfället kontakta mig via kontaktformuläret ,eller på 070-1450069 , så återkopplar jag till er så fort jag kan ,  om ni har fler frågor och för att boka tid .

VÄLKOMNA till en underbar Aromaterapimassage !!

 

 

Nu finns Bonuskort !!

5ggr eller 10 ggr 

du får 10 % rabatt per kort

Även Presentkort finns nu på mottagningen smile

 

ERBJUDANDE!

T om 15 september får du      20 % rabatt på bonuskort gällande 5 behandlings tillfällen ! Passa på !smile

/bonuskort.jpg

 

 

 SKÄGGOLJA

mot t ex irriterad hud  :

 • Skäggolja 30 ml skogs/tjär doft  , har fått bra recensioner !  väldigt dryg .   Pris : 275 kr

Vid intresse anordnar jag Workshop till skäggprydda män , som skulle tycka det vore kul att blanda sin egen skäggolja och sätta sin egen doft och prägel , Ha en trevlig kväll  tillsammans med likasinnade , ta en kaffe och ha kul smile max 5 pers/grupp . Prisuppgift kommer .... men lämna gärna ert intresse i kontaktformuläret smile

/skaggolja.jpg

 

 

  VÄLKOMNA Till Happywitheco! 

 ElevPriser/behandling :

 • Stresshantering

 • Sömnproblem 

 • Stress lider tyvärr de flesta  mer eller mindre av  , ibland vet man inte ens om det , för det har blivit ens vardag att vara i det  tempot, i så många år, så man tror att det är ett normal tillstånd .

  Stress kan framkalla utmattnings depression , ångest , sömn problem , värk , magproblem , yrsel osv osv ...  

  Här jobbar jag med  små "tårtbitar" av problemet , allt får ta den tid som det krävs ,Kan ta 3 månader eller År , det får det göra , för  här finns inget slutdatum på när man  "ska vara frisk"  som det ibland kan kännas att man får det kravet på sig , vi tittar på helheten ,och tillsammans tittar vi på vad som är stress faktorer för just dig , vet man inte , för så kan det vara , då ringar vi in det och jobbar där ifrån , hela tiden i samförstånd med varandra i lugn takt , och jag blandar  en personlig terapeutisk olja , till att applicera hemma  som stöd för sin förändring .

   I denna behandling görs en hälsokontroll , det är mitt ansvar som terapeut  (elev)att ta reda på din hälsostatus för att kunna blanda oljor på ett tryggt sätt ,så man inte förvärrar något tillstånd , och om man äter mediciner , så att dom inte slår ut varandra . Min förhoppning och önskan är att ni ska känna er trygga att komma hit , i en avslappnande miljö på landet , och börja sakta men säkert ta kontroll över er kropp och liv :    300 kronor ( ordinare pris ca 600 kronor)

 • Enklare helkropppsmassage  med vegetabilska olja för endast avslappning :  225 kronor  ( ord pris ca
 • 550 kr )
 • Enklare helkroppsmassage inkl hälsodeklaration med peronligt anpassad  terapeutisk olja 325 kr  ( ord ca 650 kr )  Tillägg för extra  fotmassage 50 kr  , eller extra handmassage 50 kr
 • Ansiktsbehandling ca 45 min +samtal totalt ca 70-80  min   275 kronor  (ord pris ca 650 kr)
 • Handmassage ca 15- 20 min + samtal ca 45 min :  75 kronor ( ord pris 125 kronor )
 • Ansiktsmassage och handmassage , ca 70 min :  225 kronor ( ord pris ca 700 kr)
 • Hälsosamtal inkl hälsodeklaration  : ca 120 minuter 300 kronor (ord pris 600 kronor)
 • Stresshantering , sömnproblem ca 120 min.  300 kronor ( ord. pris ca 600 kronor)

Har ni frågor tveka inte att ställa dom till mig via kontaktformuläret

Nagelsvamps problem

 • Konsultation via telefon ca 30 minuter inkl uppföljning  : 100 kronor ,boka via  kontaktformuläret
 • Konsultation  på min mottagning ,  150 kronor  ca 45 minuter , boka via kontaktformuläret

Efter konsultationen kan olja mot nagelsvamp köpas :

Olja mot nagelsvamp , mycket snabb och bra effekt  :

10 ml  225 kronor   

  5 ml  150 kronor 

 

Till mina klienter kommer det även finnas Ekologiska hudoljor ,  m.m  att beställa .

I huvudsak beställs oljorna  efter ni fått prova utbudet på mottagningen , eftersom det är svårt att lagerhålla så många olika produkter ,

En del av oljor/krämer kan beställas med en personlig   doft och verkan , om så önskas .

 

 

 

 

Behandlingstider :

Tidsbokning enligt överenskommelse i kontakt formuläret

Eller via : Boka Direkt

högst upp på sidan

 

 Gästbok

 

 Länkar

 

 hundstallet_banner300x250